• Ondernemen in Zuid-Africa
  • The art of business matchmaking

Klik hier, word lid van GlobalBizzNetwork en start je internationale netwerk vandaag! Start

Gerestaureerde boerderij te huur nabij Kaapstad

Vanaf 1 juli 2016 kunt u deze prachtige 120 jaar oude gerestaureerde boerderij ‘le Domaine’ huren.

De boerderij is gelegen op een prachtig stuk land nabij Louwshoek, 5 km van Rawsonville op ongeveer een uur rijden van Kaapstad. De omgeving is mooi en veilig. Ideaal voor gasten die houden van de natuur. Het landgoed is omgeven door wijngaarden en bergen.

Indeling

Het pand heeft 2/3 slaapkamers, lounge, eetkamer, grote entreehal, grote zolder, 2 moderne badkamers, een grote moderne keuken voorzien van een gas en elektrisch dubbel gasfornuis, een pantry, onderkomen voor personeel of extra gasten in de tuin, linnenkamer, dubbele garage, privé parkeerplaats, diverse overkappingen, alarm systeem, braai mogelijkheden. Verhuur is alleen aan particulieren. Eventueel is een leasecontract van minimaal 2 jaar bespreekbaar. Voor 1 juli 2016 wordt het hele pand opnieuw geverfd en opgeknapt waar nodig.

Huurprijs en contactdetails

De huurprijs is € 1100 per maand all inclusive. Hetzelfde bedrag dient als borg te worden betaald bij een lease contract. Referenties dienen te worden overlegd en worden gecheckt. Voor meer informatie en voor de voorwaarden kunt u terecht bij mevrouw Retha Alberts via email:[email protected] U kunt ook haar zoon telefonisch benaderen via nummer +27 23 349 1099.

Retha

Retha3

Retha2

Retha4

ad1ad2ad3