logo gosa

Op zoek naar een reisspecialist die Zuid-Afrika kent als haar broekzak?

Ingrid Gorter landde in 1993 voor het eerst in Kaapstad en werd op slag verliefd op het land en haar bewoners. In 2007 startte zij het reisbureau GoSouthAfrica.nl en sindsdien is zij “de spin in het web” voor alles dat met Zuid-Afrika te maken heeft. Naast de reguliere vakanties die door GoSouthAfrica.nl zelf worden samengesteld en tot in de puntjes worden verzorgd, kunt u bij GoSouthAfrica.nl ook terecht voor themareizen. Zo zijn er jazzreizen, familiereizen, maar ook speciaal samengestelde reizen voor bedrijven en verenigingen.

Na bijna 30 jaar in de reisindustrie kent Ingrid Gorter het klappen van de zweep en weet zij waar de hedendaagse reiziger naar op zoek is. Ontzorgen, flexibiliteit, snelheid, vakkennis en transparante offertes vormen de basis, hieraan toegevoegd moderne snufjes zoals een virtueel reisschema en een eigen reisApp, met als finishing touch de leukste tours én nieuwste tips voor onderweg! En de prijs? Die is scherp!

Door middel van een goede samenwerking met de lokale aanbieders en luchtvaartmaatschappijen, wordt er groot en voordelig ingekocht. Zo kunnen zij ieder gewenst product tegen de beste prijs aanbieden.

GoSouthAfrica.nl is benieuwd naar uw wensen!

Stuur een e-mail naar welcome@gosouthafrica.nl of bel 020-5612006

Zuid-Afrika specialist sinds 2007 sterk in *maatwerk * individuele rondreis * groepstickets * van eenvoudig tot zeer luxe *fly-drive *fly – in * huwelijksreis *incentive *jazzreis *motorreis *camper* safari * wijntour * townshiptour * vakantiehuis (kort of lange termijn)*

GoSouthAfrica.nl is onderdeel van Aireka reisorganisatie, lid van ANVR, SGR en calamiteiten fonds.

SAT-000-1434G

Share this article:

Signup to our GlobalBizz newsletter

Don't miss out on business benefits and receive our free newsletter.

* indicates required