Bed & Breakfast

Als zakenman ben je vaak overgeleverd aan Hotels maar het is vaal juist leuker om contacten met de lokale bevolking op te bouwen door te verblijven in een Bed & Breakfast (B&B).

Vaak krijg je meer persoonlijk aandacht en is er meer contact met andere bezoekers of zakenmensen. En de meeste B&B zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis WIFI en een zwembad.

Voor veel Zuid-Afrikanen is B&B hun enige inkomen en zorgt deze voor veel werkgelegenheid onder de lokale bevolking. Daarbij zijn de prijzen ook vaak veel lager dan de prijzen van een Hotel.

Voordelen van verblijf in een B&B

Even de voordelen op een rij van een B&B in Zuid-Afrika:

  • BETERE PRIJZEN: vergelijkbaar met dezelfde kwaliteit en ruimte inclusief faciliteiten als in de meeste hotels.
  • BETERE LOCATIE: uw geniet waarschijnlijk meer van uw verblijf wanneer u verblijft in een B&B dan in een hotel met alle drukte etc.
  • MEER FLEXIBILITEIT: B&B bieden hun gasten vaak meer flexibiliteit zoals bijvoorbeeld keuze van bedgoed, ontbijt en andere persoonlijke voorkeuren.
  • BEKENDE GASTHEREN OF DAMES: de eigenaren van het B&B wonen al bijna hun hele leven in het gebied of zelfs huis waar u verblijft en kunnen u naar de beste winkels en restaurants verwijzen afhankelijk van uw behoefte.
  • SAMENGEVAT: uw verblijf in een B&B geeft u de gelegenheid, ook als zakenman, om als een inwoner te profiteren en te genieten van het beste wat de omgeving u te bieden heeft. Dat geldt voor de prijs, locatie, kwaliteit en flexibiliteit en niet te vergeten de kennis van de omgeving.

Nieuws over B&B in Zuid-Afrika

Via deze pagina en B&B nieuws zullen we je regelmatig informeren over goede en betrouwbare B&B locaties in de diverse steden in Zuid-Afrika.

Uiteraard is er niets mis met het verblijf in een van de uitstekende hotels in Zuid-Afrika maar B&B is een speciale en interessante ervaring, ook voor zakenmensen.

B&B

B&B Kaapstad

Zo is een overnachting in een B&B in een van de townships een geweldige ervaring en als zakenman zul je zeker in de townships de enorme bedrijvigheid herkennen aangezien het merendeel van de bewoners rond moet komen van hun inkomen als ondernemer.

 

Share this page:

Signup to our GlobalBizz newsletter

Don't miss out on business benefits and receive our free newsletter.

* indicates required